:: O nás

:: Novinky

:: Akí sú

:: Štandardy

:: Naše psy

:: Naše fenky

:: Šteniatka

:: Vrhy

:: Galéria

:: Kontakt

:: Odkazy
 
Klubová výstava STB klubu CZ Mladá Boleslav 11.04.2009


11.04.2009 Sme v zostave dvoch bojovníkov vyrazili na našu prvú zahraničnú výstavu tento rok, a to až za naše západné hranice na Klubovú výstavu českého SBT klubu. Boli sme jediní zahraničný účastníci :). Ak nerátam rozhodcov zo Slovenska - p. Cwieczekovú, ktorá posudzovala psov a p. Bíroša, ktorý posudzoval fenky. Bastien pri prvej pokusnej účasti v triede otvorenej získal Výborný a Kerri v triede víťazov Výborná 2, Res.CAC, tohto výsledku si veľmi vážim, keďže sme museli riešiť začínajúce prejavy falošnej gravidity tvrdšou fyzickou prípravou a hlavne konkurencia bola veľmi ťažká, zvíťazila fenka poľského pôvodu českej majiteľky - Nova Era Pullera, druhá bola naša Kerri - fenka českého pôvodu v slovenskej CHS ( tretí rovnaký výsledok v rade z troch výstav ) a tretia bola krásna ruská fenka v českej CHS. Sestra Bastiena Buffy získala v triede strednej výbornú a stala sa chovnou fenkou v CHS Dream Staff Bohemia !!!! Je tretím psíkom z nášho B vrhu, ktorý získal chovnosť na výbornú.


Hodnotenie : GCh. Kerri Fransimo Bohemia   Trieda víťazov : Výborná 2, Res.CAC
Rozhodca : Milan Bíroš, SK
Posudok : 5 ročná fenka, čierna s bielymi znakmi, dobrých proporcií tela a hlavy, správneho ucha, dobrá mechanika pohybu.

Hodnotenie : Bastien Crazy Magic   Trieda otvorená: Výborný
Rozhodca : Anna Cwieceková, SK
Posudok : pes so silnou samčou hlavou, výrazný stop, korektná horná a dolná línia, korektné zauhlenie končatín a pohyb, trochu voľnejšie lakte.

Bastien Bastien Bastien Bastien

 

Bastien Bastien Kerri V2 ResCAC Kerri V2 ResCAC